Büyük halini görmek için üzerini tıklayınız

Mudurnulular Derneği Yönetim Kurulları

*Mudurnulular Derneği, Bolu’da ikamet eden Mudurnulular tarafından 1991 yılında kurulan bir kitle örgütü-sivil toplum kuruluşudur. Bolu’da yaşayan Mudurnu kökenli hemşerilerimizin bir dernek çatısı altında örgütlenmesi doğrultusundaki çalışmalar; Mustafa Aytuğ, Muhsin Başarmutçu, Zeki Kaptırmaz, Erol Aksel, Kadir Tanrıverdi, Sinan Birgören, Naci Yörük öncülüğünde; 08. 11. 1991 tarihinde gerçekleştirilen resmi başvuru sonrasında dernek tüzüğümüzün onaylanması ile yürürlüğe girmiştir.

Dernek Tüzüğünde, amaç; “Üyeler arasında kaynaşmayı, dayanışmayı ve iletişimi sağlamak, kültürel ve sosyal etkinlikler gerçekleştirmek, açtığı ve açacağı yerlerde lokal hizmetleri sunmak vb. olarak belirlenmiştir. Genel anlamıyla; Mudurnu ve çevresindeki il ve ilçelerde bulunan Mudurnulularla haberleşmek, yardımlaşma, dayanışma içinde olmak,  kültürel, eğitici, eğlendirici, dinlendirici etkinlikler düzenlemek, doğal afet, hastalık, yangın vb. zor durumlarda yardım çalışmaları yürütmek, üyelerimizin sünnet, düğün gibi mutluluklarını paylaşmak, acı günlerinde yanlarında olmak, ulusal, dini gün ve haftalarda, kutlamalarda etkin görev almak, yöresel ve ulusal kültürümüzün, tarihimizin, doğal değerlerimizin tanınması, tanıtılması doğrultusunda çalışmalara destek olmak ve bu yönde faaliyetler geliştirmek” hedefleri belirlenir.

2014 yılına kadar Mudurnulular Derneği Lokali; Büyük Cami Mahallesi Sanat Sokağı No: 10/C adresinde hizmet verirken, bu mahaldeki yapıların Bolu Belediyesi tarafından yıkılması sonrasında; İzzet Baysal Caddesi Erzincanlıoğlu Apt. No: 27/3 adresine taşınmıştır.

*1991 yılında gerçekleştirilen dernek kuruluşunu takibeden dönemlerde toplanan Olağan Genel Kurullar sonrasında seçilen Dernek Yönetim Kurullarımız:

*03.04.1992 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul sonrasında dernek yönetimi; Muhsin Öztürk, Sinan Birgören, Muhsin Başarmutçu, Kadir Tanrıverdi, Alaaddin Yıldız tarafından oluşturulmuştur.

*02.03.1994 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul sonrasında dernek yönetimi; Muhsin Öztürk, Fettah Orhan, Muhsin Başarmutçu, Kadir Tanrıverdi, Alaaddin Yıldız tarafından oluşturulmuştur.

*03.03.1996 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul sonrasında dernek yönetimi; Muhsin Öztürk, İbrahim Gökkaya, Kemal Karakurt, Muzaffer Aktaş, Alaaddin Yıldız tarafından oluşturulmuştur.

*01.03.1998 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul sonrasında dernek yönetimi; Kemal Karakurt, İbrahim Gökkaya, Muzaffer Aktaş, Mehmet Kozan, Alaaddin Yıldız, Mehmet Akça tarafından oluşturulmuştur.

*27.02.2000 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul sonrasında dernek yönetimi; İbrahim Gökkaya, Mehmet Akça, Sami Özdemir, Mehmet Kozan, Vural Kaya, Orhan Diker tarafından oluşturulmuştur.

*03.02.2002 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul sonrasında dernek yönetimi; Sami Özdemir, Mehmet Kozan, Vural Kaya, Mehmet Yetiş, İlhan Öner, Şinasi Özveren tarafından oluşturulmuştur.

*29.02.2004 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul sonrasında dernek yönetimi; Sami Özdemir, Celalettin Çelebi, Mehmet Kozan, İbrahim Dirik, Ergin Cahan tarafından oluşturulmuştur.

*29.02.2006 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul sonrasında dernek yönetimi; Sami Özdemir, Celalettin Çelebi, Mehmet Kozan, İbrahim Dirik, Bahattin Çağlar tarafından oluşturulmuştur.

*23.02.2008 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul sonrasında dernek yönetimi; Sami Özdemir, Celalettin Çelebi, Sami Güler, Tahsin Toraman, Mustafa Büyükkırlı tarafından oluşturulmuştur.

*01.03.2010 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul sonrasında dernek yönetimi; İbrahim Durak, Mehmet Kozan, İbrahim Dirik, İbrahim Karabelen, Şefik Yıldız tarafından oluşturulmuştur.

*01.03.2012 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul sonrasında dernek yönetimi;  Remzi Kocaman, Kenan Köksal, Sami Özdemir, Celalettin Çelebi, Mustafa Çetin tarafından oluşturulmuştur.

*01.03.2014 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul sonrasında dernek yönetimi;  Celalettin Çelebi, Sami Özdemir, Sabahattin Yoldaş, Kenan Köksal, Mehmet Özbey tarafından oluşturulmuştur.

*01.03.2016 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul sonrasında dernek yönetimi; Celalettin Çelebi, Sami Özdemir, Sabahattin Yoldaş, Mehmet Özbey, Kenan Köksal tarafından oluşturulmuştur.

*25.02.2018 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul sonrasında dernek yönetimi; Celalettin Çelebi,  Sabahattin Yoldaş, Sami Özdemir,Sami Güler, Mehmet Tunçkol tarafından oluşturulmuştur.